Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezen a héten...

2013.06.19

Anikónak be jön az üzlet és alkut köt zolival, de közbe Carlos is segít neki ezért Carlos többet is akar tőle mint barát. Anikó megfenyegeti Carlost hogy hagyja békén vagy külömben el mond mindent Szandinak. Csak hogy Szandi már tudta ezért ki rúgja Carlost. Anikó is repül?

Lali már nehezen bírja Chandrával, de Gábor továbra is azt mondja neki hogy ne rúgja ki a lakásból. Hogy Lali pénzhez jusson talál magának egy állást egy kisállat kereskedésben ahol arra az elhatározásra jut hogy cselekednie kell mert  a főnöke rossz körülmények között tart egy medvét, ezért meggondolotlanul cselekszik és a medvét haza viszi, ott pedig el hanyagolja ezért estére el is szökik. Vajon mi lesz a maci sorsa?

Hanna nem létező gyerekének Marci az apja, míg nem Karesz rá jön a csalásra ezért meg kéri a lányt hogy mondja el Marcinak. Hanna az utolsó pillanatban meg gondolja magát és úgy dönt hogy tartja a száját. Karesz megfenyegeti hogy legalább joe-nak mondjon el mindent vagy külömben ő mondja el, és végül Hanna színt vall joe - nak aki nagyot csalódik lányában, és Hanna arra kéri hogy ne szóljon Marcinak. Megtudja-e Márton a titkot?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.